Izvēlne Aizvērt

Pakalpojumu sniegšana COVID-19 laikā

Pārdomāti plānojot un ievērojot atbildīgo institūciju un medicīnas speciālistu rekomendācijas, turpinām pakalpojumu sniegšanu!
Ņemot vērā, ka atbildīga izturēšanās no mums visiem iespējami mazina COVID-19 izplatību, aicinām Jūs rīkoties pārdomāti. Tajā pat laikā, ja Jums ir nepieciešama medicīniska palīdzība – speciālista konsultācija, ārstēšanas taktikas izvērtēšana, ķirurģiska operācija vai manipulācijas, Jums ieteicams noskaidrot tuvāko, ērtāko un drošāko ārstniecības iestādi un vēlamo speciālistu.
Vēlamies informēt, ka Dr.med. Laura Logina – sertificēta plastikas ķirurģe, mikroķirurģe, rokas ķirurģe, krūts ķirurģe ar 20 gadu darba pieredzi, konsultē un veic blokādes, manipulācijas un ķirurģiskās operācijas Rīgā, Liepājā un Siguldā.
Mūsu klientu un speciālistu drošībai esam veikuši virkni drošības pasākumus kā piemēram, speciālista apmeklējums tikai pēc iepriekšēja pieraksta, obligāta personisko aizsarglīdzekļu lietošana un roku dezinfekcija, starp katru pacienta apmeklējumu paredzēts laiks telpas vēdināšanai un virsmju dezinfekcijai.
Pieteikties konsultācijai pie Dr.med. Lauras Loginas iespējams pa tālruni: 29117009 darbadienās 10:00-16:00 vai
elektroniski mājaslapā sadaļā PIETEIKTIES KONSULTĀCIJAI.

Esiet veseli un mundri! Saudzējiet sevi un savus mīļos!